Професионални преведувачки услуги, EuroComIT3 Global Translation Services EuroComIT3

Преведувачки услуги

 

Ве уверуваме

100-quality-guaranteed

“Ве уверуваме дека вашиот документ ќе биде преведен од преведувач, на кој бараниот јазик му е мајчин јазик, соодветно е квалификуван и има многу искуство, за да ви овозможи највисок квалитет на преводот.”

ref-eurocomit

 

Преведување на веб-страници

Преведување на веб-страници

Преведувањето на вашата веб-страница на друг јазик е едноставно доколку ги користите нашите услуги за преведување на веб-страници. Ви гарантираме за точноста на услугите за преведување на веб-страниците бидејќи соработуваме со најквалитетни преведувачи. Нашите преведувачи се специјалисти во различни области и имаат големо искуство при преведувањeто на веб-страниците за различни производи и услуги. Користиме различни алатки за непосредно да ги преведеме веб-страниците без негативно влијание врз нивната архитектура и распоред.
Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Услуги за локализација

Услуги за локализација

Ако размислувате за продажба на меѓународниот пазар морате да се погрижите локалните потрошувачи на одреден пазар да ги препознаат и разберат вашите производи. Оваа задача може да го вклучи и прашањето на безбедност. Затоа точната претстава за вашиот производ на локалниот јазик – локализација – е најважниот чекор што морате да го направите. Со својата широка мрежа на преведувачи на мајчин јазик кои имаат искуство во преведувачките услуги за најразлични производи и услуги, можеме да ви помогнеме со локализацијата на вашиот производ на голем број пазари – точно, ефикасно и со бараниот квалитет.
Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Услуги за локализација на програмска опрема

Услуги за локализација на програмска опрема

Програмската опрема најчесто ја користат клиентите кои не ги познаваат основите на неговата архитектура и нејзините составни делови. Неразбирањето – поради странскиот јазик или неточниот превод – може да предизвика дефект при работата на програмската опрема. Нашите решенија за локализација на програмската опрема ги изработуваат група меѓународни преведувачи, програмери, програмски инженери и графички дизајнери кои може да се пофалат со долгогодишно искуство во областа на локализацијата на програмска опрема. Тие ќе се погрижат целата преведена содржина од вашата програмска опрема да биде точна и да биде функционална.
Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Услуги за локализација на веб-страници

Услуги за локализација на веб-страници

Продажбата на производите преку веб-страница значи да ги убедите купувачите на странските пазари да го изберат вашиот производ помеѓу многуте слични на него. Ако вашиот производ не е претставен на локалниот јазик на одреден пазар ќе ја изгубите конкурентската предност пред другите локални производи. Локализацијата е најдобар начин да стигнете до вашите купувачи на странските пазари. Бидејќи работиме со меѓународна мрежа на експерти за локализација на веб-страниците можеме да ви подготвиме ефикасни решенија. Треба да напоменеме дека целата работата ја извршуваме рачно.

Преведување на титлови

Преведување на титлови

Не задоволувајте се со фактот дека вашите клиенти користат само системи за пишување во облачиња, кои често не обезбедуваат точен превод или заборавите на купувачите во странските држави кои сакаат да ја прегледат содржината. Нашите услуги за преведување на титлови можат да ви помогнат. EUROCOMIT3 ви нуди решенија со висок квалитет за преведување на титлови за сите видови аудио-визуелни материјали. Нашите преведувачи на титлови преведуваат на нивниот мајчин јазик, кој вие го барате. Имаат соодветна обука и имаат искуство при преведувањето на титлови за филмови, документарни филмови и промотивни материјали.

Повеќејазично десктоп издаваштво

Повеќејазично десктоп издаваштво

Дали сакате да ја преведете содржината на вашите десктоп програми на друг јазик? Искористете ги нашите повеќејазични услуги за десктоп издаваштвото за да имате материјали преведени на јазикот којшто вие ке го изберете. Нашите услуги ќе ви помогнат за поефикасна работа со вашиот меѓународниот персонал, за да можат да ги видат содржините во нивниот јазик. Не двоумете се. Нашите услуги ви ги овозможуваат високо искусни професионаци со долгогодишно искуство во оваа работа.
Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Лекторски услуги

Лекторски услуги

Дали ви се потребни професионални лекторски услуги? Нашите лекторски услуги се меѓу најдобрите во преведувачката област. Тесно соработуваме со нашите клиенти за да им овозможиме лекторски услуги со најдобар квалитет и да се погрижиме вашите документи да бидат без грешки во правописот и без граматички грешки. При лекторирање на документи никогаш не се потпираме само на програмската опрема. Документите секогаш ги проверуваме и по неколку пати пред да ви ги испратиме бидејќи за нас е важно да добиете високо квалитетен производ.
Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Аудио преведувачки услуги

Аудио преведувачки услуги

Нашите услуги ќе ви овозможат превод на секаков вид аудио содржини на јазикот кој ќе го одберете. Можеме да ви помогнеме при превод на аудио книги, деловни презентации или други аудио содржини на различни јазици. Ви гарантираме дека нашиот преведувач ќе преведува на мајчиниот јазик, ќе биде соодветно квалификуван и ќе има соодветно искуство за да ви овозможи превод со највисок квалитет.
Кликнете овде за да дознаете повеќе.

Видео преведувачки услуги

Видео преведувачки услуги

Нашите видео преведувачки услуги може да ви помогнат при преводот на вашите видео содржини на друг јазик. Ако сте снимиле видео запис за промоција на своите производи или услуги, наставен материјал, упатства или каков било друг материјал, верувајте дека можеме да ви помогнеме да допрете до вашите клиенти така што материјалот ќе го преведеме на јазикот којшто вие ќе го изберете. Можеме дави гарантираме за квалитет, бидејќи нашите преведувачи услугите ги извршуваат на мајчин јазик, специјализирани се за бараната област и имаат големо работно искуство.
Кликнете овде за да дознаете повеќе.