Повеќејазични услуги, Анализа на конкуренцијата Global Translation Services EuroComIT3

Други услуги

Повеќејазични услуги SEO (Search Engine Optimisation)

Вршиме повеќејазични услуги SEO (услуги за оптимизација на пребарувањето), така што вашите веб-страници се оптимизираат за пребарувања на повеќе јазици. Тоа би му помогнало на вашиот клиент полесно да ја пронајде вашата веб-страница иако не го зборува вашиот јазик. УОП методата може да се користи на кој било јазик, а за тоа ќе ви помогнат нашите преведувачи. Кога вашата веб-страница би била оптимизирана на јазикот на вашите клиенти би привлекле повеќе странски посетители.

Повеќејазично пребарување на клучен збор

За да се направи повеќејазична оптимизација на пребарувачите ќе ви биде потребна помош при повеќејазичното пребарување клучни зборови. На другите јазици може да се употребат други клучни зборови, затоа што можеби посетителите на веб-страници на друг јазик пребаруваат поинакви работи. Исто така е познато дека некои зборови во нивниот јазик можеби и не постојат, затоа вашата веб-страница можете да ја оптимизирате, само доколку го знаете вистинскиот израз за работите кои ќе бидат пребарувани на својот јазик. Ние можеме да ви помогнеме со соодветни решенија.

Преведување и оптимизација

Вашата веб-страница може да се преведе и оптимизира и на друг јазик. Ако сакате вашата веб-страница да им биде достапна на странските купувачи таа треба да биде направено на нивниот јазик. Тоа би им ги олеснило користењето на вашите услуги. Безплатните софтвери за преведување не овозможуваат точен и правилен превод на вашата веб-страница што би можело да доведе до обесхрабрување на посетителите или до погрешно разбирање. Затоа ви советуваме да ги користите нашите преведувачки услуги. Ние ќе ви овозможиме прецизен превод.

Креативно преведување

Искористете ги нашите услуги од областа на креативниот превод при преводот на вашата трговска марка на друг јазик за да не ги изгубите смислата и стилот кои сакате да ги пренесете. Секако дека не сакате вашите клиенти да не ве рзберат само затоа што не го зборуваат вашиот јазик.

Пишување текстови

Ако ви е потребен писател на текстови за вашата веб-страница можеме да ви понудиме пишување текстови за вашата компанија.

Рекламирање CPC

Можеме да ви помогнеме при CPC рекламирањето (Cost-Per-Click е рекламирање кое се наплатува врз основа на бројот на кликнувања), за да привлечете поголем број на посетители на вашата страница. Поготовката на CPC рекламирањето бара познавање на различни вештини. Можеме да ви изготвиме ефективни огласи за CPC рекламирање.

Анализа на конкуренцијата

Анализата на конкуренцијата мора да биде дел од вашата стратегија за напредување. Можеме да ви помогнеме при анализата на вашите конкуренти за да видите што прават тие.

Вклучување на системот за управување веб-содржини CMS

Ние вршиме вклучување на системот за управување веб-содржини (CMS) (систем за управување содржини) со помош на која било избрана софтверска програма за CMS, како на пример WordPress, Joomla или Magento.

Вклучување на XML

Комбинирајте ја вашата веб-страница со помош на нашата услуга за вклучување на XML.

Вклучување на HTML

Вклучувањето на HTML е многу лесно ако ги користите услугите на нашата компанија.